Litet av varje!

Har du behov av att annonsera ditt företag? Då kan du annonsera i vårt generalprogram. Det delas ut i

1 500 ex. i hela kommunen och sträcker sig från höst till vår. Kontakta oss i så fall.

Betala gärna med Swish!

Ett tips! Betala biljetten via Swish före konserten. Skriv i meddelandet: ordet konsert och aktuellt datum. Visa sedan upp din telefon med betalningen vid kassan i entrén.

Varför inte ge bort ett presentkort på en konsert, ett abonnemang eller ett medlemsskap i Örnsköldsviks Musiksällskap? Konsertpriserna ser du här nedan i generalprogrammet, priserna på abonnemang och medlemskap ser du här. Tills vidare säljs presentkorten i kassan vid entrén.

Från hösten 2017 finns möjlighet till förköp av biljetter via Nya Östmans Musik och Tickster. Klicka på knappen "Förköp" här ovan så kommer du direkt till länken där du kan göra förköp.